divendres, 28 de setembre del 2007

Un altre al sac!


Quin setembre, quantes coses!
Imatge d'ahir quan la gent sortia de l'estadi després del concert de The Police
Resum ràpid que vaig justa de temps:
Bé, però li faltava caliu (serà que estic acostumada al Bruce)
però molt guai ser-hi i disfrutar-ho.
I tal com diu la Marian:
Ja en tenim un altre al sac.

Bon cap de setmana a tothom

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira, a mi també m'hi va faltar una mica de caliu, però en vaig donar la culpa al fet que estava asseguda just a la cadira que quedava més lluny de l'escenari (comprovat!)i jo estic acostumada a ser a pista amb la llengua del Jagger que quan s'ajup em passa rossssando la mejilla, saps. però sort de poder aconseguir l'entrada que fos i gràcies de poder-hi ser. A més a més, ells musicalment impecables. Apali, ben dit, un altre al sac!
mari clers

DES DEL BALCÓ: ha dit...

Jo era a la pista però darrere de tot, que era la millor perspectiva per veure les pantalles i s'estava prou ample per fer uns dancings!

Anònim ha dit...

Hola,
Caramb el primer dia que entro i trobo foto i tema que se m'escau perfecte.
Fa una setmana doncs també em van caure 2 entrades que no es podien aprofitar i som-hi a quarts de 7 cap a bcn, a enfrontar-se amb la a2, la diagonal, tarradelles, pàrqiung, caminar, desorganització, no senyalització, un munt d'inconvenients ... però uff que bé va entrar el concert, ben fresquet, també molt lluny a gol nord però amb prismàtics i bon frankfurt.

No fer bisos estèticament fa lleig, però crec que el concert tot i que curt va ser prou rodó, ah i a les 23.40 la marinada ja era excessiva.

00.07, Imma o no tens bé l'hora de l'ordinado o em fas enveja de què ja erets a casa, bé nosaltres també plàcidament a les 01.50 a casa, Avui a les 7 amunt i contents.

Encara no puc opinar de l'espai on escric, no m'hi he passejat, però pinta molt bé.