Bunyols de Quaresma Ingredients: | |
Preparació: Primer es barreja la llet, el sucre, la pell de llimona, el llevat i els rovells d'ou. Es fa una massa i es deixa reposar durant 1 hora. Es munten les clares a punt de neu i s'afegeixen a la massa amb l'anís. Es bat tot amb la batedora. S'agafen cullerades d'aquesta barreja i es tiren en força oli ben calent fins que es fregeixen els bunyols. Quan estan fets s'hi tira sucre per sobre. ps. Recodeu: Si els aneu a comprar: només dimecres i divendres de Quaresma. eh, Pablito? Més info: La Gastronomia quaresmal a www.festes.org |
dimarts, 12 de febrer del 2008
A qui li pugui interessar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Val a dir que cal també afegir-hi la farina a la barreja inicial malgrat que la descripció no ho especifiqui.
joven.es dice..
noooooooooooo, hija mia, noooooooo
no puedes poner estas cosas, QUE ESTOY A REGIMEN!!!
;)
aipleeds: em sembla que ho provaré que últimament estic amb el tema dels postres!! Així per aquí a Leeds els podran provar.....
qui vulgui venir estar convidat!!!
Ep!La fan "numbru 1" dels bunyols de quaresma, recomana pels més ganduls o amb menys temps dues pastisseries per comprar-los:
ELS MILLORS BUNYOLS DE BCN (amb diferència!):
-Pasteisseria ABRIL, C/Creu Coberta, 17 (amb un gustet d'anís, o matafaluga, és que no us ho puc descriure!!)Fins i tot l'embalatge val la pena. Són com unes bossetes de celofan molt protegides que els mantenen en el seu punt exacte d'humitat. En fi, s'han de tastar.
-ELS SEGONS MÉS BONS DE BCN:
- Pastisseria SANTA CLARA, C/Llibretería, 21.
Els d'anís són molt bons també.
Apa, bon profit, que jo ja me n'he menjat un parell per esmorzar! (Ho sento Imma, jo també els compro qualsevol, dia de la setmana (al Santa Clara, en fan cada dia però a l'Abril, si no recordo malament, potser només dimecres i divendres).Clers
Clèries,
Tu si que en saps, òstia!!
Publica un comentari a l'entrada