dijous, 14 de febrer del 2008

Espacio Movistar

Dissabte 16 de febrer concert a l'Espacio Movistar

Els llocs on habitualment canten orfeons i corals, acostumen a ser Esglésies (els capellans sempre ens han acollit bé) petits auditoris (pq els grans no els omplim) i en "bodas, bautizos y comuniones" (bàsicament lo primer, que mude).

Cada any, per Cap d'Any, l'Orfeó de Les Corts juntament amb un altre cor del barri i una orquestra de cambra oferim un concert conjunt a l'Auditori de L'Illa (que al barri tenim de tot!), la cosa fa tants anys que funciona que el darrer cap d'Any ens va sortir ben lluïda! . Casi que feia posar la pell de gallina i tot veure el públic de peu aplaudint perquè els hi havia agradat (això ho veus ràpid des de d'alt).
Doncs això, de tan lluïda ara ens fan anar a cantar a l'Espacio Movistar!!! la flipes!!!
Resulta que els de Movistar han entaforat la Carpa aquesta dels concerts a d'alt a la zona universitària i a part de pagar 30.000€ al mes a l'Ajuntament els senyors dels telèfons han de cedir les instal·lacions per cosetes del barri i que més nostrat al barri que la música d'orquestra i coral!!

A l'igual surt deslluït i torneu moixos cap a casa però penseu que és de les poques oportunitats que tindreu de sentir-me cantar mentre us foteu un gintònic!

Hora d'inici 19:00
Hora d'acabament 21:00
Hora recomanada 20:00 (no em veig cap de vosaltres aguantant dues hores... ves)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com que això de l'orfeó és molt fort s'ofereix possible alternativa prèvia per tal de fer-ho menys feixuc. Per avui, divendres:

15/02/2008 - La Pegatina - Bar Tomasin - Casal de la Guineueta - (Plaza de l'Ensenya,4, Barcelona) - 23:00 h - Gratis