dijous, 17 d’abril del 2008

Quin temps farà?

De sempre que això de "Quin temps fa?" ens ha tingut enganxats.
Els minuts de TN que ocupa l'espai del temps cada cop són més llargs (les audiències manen), a les cases es fa callar la canalla quan diuen el temps, qui és a la cuina fregant els plats s'eixuga les mans i acudeix davant la tele i és fa més silenci que quan a Poble Nou el Martí es va declarar a la Clàudia amb un poema del Salvat-Papasseit, als homes i les dones del temps se'ls te tal estima que totes les cases de Catalunya els convidarien a dinar.
La immediatesa de les TIC ens permet no passar ànsia entre TN i TN . A Catalunya el web del Meteocat és un dels espais més visitat, no en va l'honra ser el primer bàner a la plana d'inici del gencat.cat. N'hi ha que se'n feien més d'altres: el de l'Instituto Nacional de metereologia (ara mirant el web, he vist que l'han convertit en Agència... serà que també tenien problemes contractuals? ejemm) o l'Accuweather (un dels més preferits).

Ara bé, a mi el que em pirra de veritat és el Radar! veure aquelles taques que van del blau cel al vermell encès que es passegen per Catalunya!! quin gran invent!!... és com fer de DéuNostreSenyor, assegut allà d'alt i anar mirant com passen: ara plosviqueja a Olot, ara cau la de Déu a Tortosa, unes gotetes a Solsona, tormenta a Vilanova i la Geltrú .... i tot en directe!!! no te nom!!

I avui , osti tu!! he descobert el radar de la sequera!! impressionant!!! una web que s'han currat aquests del gencat xulíssima, però el millor és la gota enorme que es va omplint i buidant segons l'aigua que tenim als pantanos (si, jo dic pantano, de tota la vida ves) avui estem a un 22% (iaiiiiiiii) gràcies a l'aigua caiguda durant el dia d'avui després de molts dies d'estar al 21%.

Digueu-me freaky, però aquestes coses m'encanten (com a molts de vosaltres! )

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ep Imma!! Des que vaig començar a treballar amb la Núria (la palamosina) em vaig enganxar al radar!!!!! Que bo! No hi ha dia que un momentet o altre l'hagi de mirar. Sinó falta alguna cosa...Mira, una afició més en comú... Les afinitats són per alguna cosa, oi? clers